Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Aanmelding Blankenburgpanel

 

Project Blankenburgverbinding
 

De Blankenburgverbinding verbindt de A20 aan de westkant van Vlaardingen (noordoever) en de A15 bij Rozenburg (zuidoever) met elkaar middels een nieuwe snelweg, de A24. Dit project zorgt voor een robuust netwerk waardoor de drukte op de A15 en op de Beneluxcorridor afneemt en de bereikbaarheid van de Rotterdamse haven naar de Randstad verbetert. De A24 wordt ingepast in de omgeving en voorzien van een landtunnel en een watertunnel. De aanleg van de Blankenburgverbinding is gestart in september 2018 en wordt uiterlijk 2024 opengesteld.

 

Panellid van het Blankenburgpanel

 

Het Blankenburgpanel bestaat uit bewoners en ondernemers die in of om het projectgebied van de toekomstige A24 Blankenburgverbinding wonen of werken. Als panellid kunt u twee keer per jaar uw mening geven over het project en de werkzaamheden aan de Blankenburgverbinding. Dit duurt ongeveer tussen de 5 en 10 minuten per keer. De vragen gaan over hoeveel hinder u heeft van de werkzaamheden, wat u vindt van de communicatie en welke tips u heeft om dit te verbeteren.

 

Drie redenen om mee te doen

1. Uw mening doet er toe. Rijkswaterstaat en BAAK gebruiken de resultaten van het onderzoek om zaken te verbeteren. Bijvoorbeeld om de hinder verder te verkleinen of de communicatie over de werkzaamheden te verbeteren. 
2. Uw deelname is anoniem. U kunt ervan op aan dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld en nooit herleidbaar zijn naar u als persoon. Onderzoeksbureau EVA uit Rotterdam voert als onafhankelijk marktonderzoekbureau de onderzoeken uit en deelt de mailadressen niet met BAAK en Rijkswaterstaat.
3. U ontvangt altijd een samenvatting van de resultaten van het onderzoek en wat Rijkswaterstaat en BAAK hiermee gaan doen.